Nůž na pečivo Eduard

Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.


599 Kč
  • 10 let záruka
  • Ušlechtilá německá ocel
  • Precizní broušení
Ten pocit, když krájíte maso a zeleninu pořádným nožem! Miluje ho každý šéfkuchař a brzy ho poznáte i vy. Jen co vezmete do ruky nůž Porkert ze sady Eduard.

Špičková kvalita pro špičkové kuchaře

Dokonalý materiál, špičkové zpracování

Precizní práce s nožem je zážitek. Vychutnejte si ho při krájení čerstvého chleba i křupavých baget. Nůž Eduard jsme pro vás vyrobili z ušlechtilé německé oceli a ostří vybrousili do nejvhodnějšího úhlu tak, aby bylo krájení s ním dokonale přesné a snadné.

Námi používaná ocel má vysoký podíl uhlíku a chromu pro větší tvrdost a odolnost vůči korozi.

Perfektně vyvážený nůž

Než jsme nože pustili do světa, testovaly je desítky rukou. Něžné dámy i siláci – všem musel nůž Eduard padnout do ruky. Tak vznikl ideálně vyvážený nůž Eduard s ergonomickou rukojetí. Nůž, který dělá radost při krájení i vystavený na lince .

Vybavte svou kuchyň tím nejdůležitějším: spolehlivým a precizním nožem. Nožem Eduard, který navazuje na 100 let poctivé práce rodu Porkertů.


Parametry

Čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
Tvrdost čepele: HRC 55 ±2
Materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Délky čepele: 20 cm