Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Jak zvolit ten nejlepší manuální litinový mlýnek na maso pro vaše potřeby

Hledáte kvalitní manuální litinový mlýnek na maso, ale nevíte, jaký zvolit? Na trhu existuje mnoho různých možností, ale ne všechny jsou stejně dobré. Proto jsme pro vás připravili přehled našich nejlepších manuálních litinových mlýnků na maso. V článku se dozvíte, jaké jsou hlavní výhody a jaký mlýnek na maso by mohl nejlépe vyhovovat vašim potřebám.

Jak zvolit správnou velikost mlýnku na maso?

Při výběru mlýnku na maso je velikost jedním z klíčových faktorů. Je důležité zvolit odpovídající velikost mlýnku, tak aby byl schopen zpracovat množství masa, které potřebujete a aby se vám s mlýnkem pohodlně pracovalo. Existují různé velikosti mlýnků na maso, od menších modelů určených pro občasnou domácí výrobu mletého masa až po větší mlýnky na maso do profesionálních kuchyní a řeznictví.

Pro domácí použití je obvykle postačující menší model mlýnku na maso, který dokáže zpracovat dostatečné množství masa pro rodinu. Pokud chcete mlet maso častěji nebo připravovat velké množství masa najednou, může být vhodnější zvolit větší model.

Je důležité také zvážit, jak často budete mlýnek používat a jaké druhy masa s ním budete zpracovávat. Pokud se chystáte mlet převážně měkké druhy masa, může být menší mlýnek postačující. Pokud ale plánujete mleti tužší druhy masa, jako například hovězí, může být větší a silnější mlýnek nutností.

V Porkertu se specializujeme na výrobu kvalitních litinových mlýnků už 130 let. Naše nabídka zahrnuje několik různých modelů, které se od sebe liší velikostí a průměr řezné desky. Mezi naše domácí modely se řadí mlýnky o velikostech 5, 8 a 10. Pro profesionální použití jsou určeny modely 22 a 32, které mají vyšší výkon a větší kapacitou mletí masa. Všechny naše mlýnky jsou vyrobeny z kvalitní litiny a mají jednoduchý elegantní design.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.