Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Krájecí deska pro ty, kteří rádi spojují tradici s moderním designem

Dřevěná krájecí deska s přirozeným vzhledem, která přináší hřejivou atmosféru do vaší kuchyně. Krájecí deska Ligni je krásná, elegantní a funkční. Spojuje klasický materiál a jednoduché zpracování. Je vyrobena z dubového dřeva, které je trvanlivé a odolné vůči vlhkosti. Dřevo je napuštěno zdravotně nezávadným olejem, jež přispívá jeho bezpečnosti při přípravě pokrmů a dlouhé životnosti.

Tradiční materiál v moderním provedení

Při výběru materiálů pro krájecí desku byl kladen důraz na kvalitu, odolnost a estetiku. Kombinace dubového dřeva a hliníkového madla nabízí tak hned několik výhod.

Hliníkové madlo na desce Ligni je trvanlivé, ergonomické a snadno ovladatelné. Dubové dřevo je pevné a odolné proti vlhkosti, ideální pro krájecí desky. Toto dřevo oblíbeným materiálem pro stavební konstrukce, nábytek a kuchyňské pomůcky. S velkou plochou pro krájení a snadnou manipulací je Ligni ideální pro náročnější úkoly v kuchyni.

Využití krájecí desky

Krájecí deska se hodí do každého interiéru a je vhodná i na slavnostní příležitosti. Ideální pro domácí kuchyni, pikniky či grilování. Odolává vlhkosti a vysokým teplotám. Je snadno omyvatelná a dřevo si při správném vysušení zachovává své hygienické vlastnosti. Hliníkové madlo zajišťuje snadnou manipulaci a bezpečné používání.

Závěr

Krájecí deska Ligni je skutečně jedinečným spojením tradice a moderního designu. Je to skvělý pomocník pro každodenní použití v kuchyni, který zároveň přináší krásu, eleganci a zvládá i náročnější úkony. Velká plocha na krájení a snadná manipulaci usnadňuje vaši práci v kuchyni a přináší vynikající vlastnosti materiálů, které dodávají vašim pokrmům pohodlí i estetický vzhled. 

S Ligni nepořizujete jen krájecí desku. Ať už jste nadšený kuchař či milovník designu, Ligni vás zcela jistě nezklame.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.