Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Přirozená krása dřeva a moderní technologie. Dubové krájecí desky s hliníkovými madly

Dubové krájecí desky s hliníkovými madly spojují přírodní materiál s moderní technologií. Kombinací těchto materiálů jsme vytvořili funkční a esteticky příjemné krájecí desky.

Dubové dřevo a hliník jsme zvolili jako vhodný materiál pro naše desky. Dřevo v sobě skrývá přirozenou krásu a texturu, která do vaší kuchyně dodá hřejivou atmosféru. Vyznačuje se vysokou trvanlivostí a odolností proti vlhkosti, což z něj činí ideální materiál pro výrobu nádobí a kuchyňských pomůcek. Hliník je známý pro svou pevnost, lehkost a odolnost vůči korozi. V kombinaci s dubovým dřevem se stává ideálním doplňkem. Lehká madla z hliníku jsou odolná, ergonomická a umožňují vám snadný pohyb po kuchyni.

Vysoká odolnost a trvanlivost obou materiálů umožnuje našim deskám schopně odolávat opakovanému použití a zachovat si svůj vzhled a funkčnost po mnoho let. Kombinace přirozené krásy dubového dřeva a moderního designu hliníkových madel dělá z našich krájecích desek nejen praktický, ale také elegantní a stylový doplněk vaší kuchyně.

Technologie výroby

Pro dosažení vysoké kvality krájecích desek s hliníkovými madly je klíčová preciznost a kvalita zpracování. Ve výrobě se využívají moderní stroje, které zajišťují detailní zpracování dubového dřeva a hliníkových madel s vysokou přesností. Proces začíná výběrem nejlepšího dubového dřeva, které je ošetřeno zdravotně nezávadným olejem. Poté se dřevo řeže na přesné rozměry a tvar krájecí desky.

Hliníková madla jsou pečlivě připevněna pomocí nerezových vrutů. Jejich povrch je vybroušen a dostávají povrchovou úpravu v barvě RAL 7016, která chrání madla proti korozi a dává jim temný moderní vzhled. Každý krok v našem výrobním procesu je důležitý a zajišťuje kvalitní zpracování a dlouhodobou životnost našich výrobků.

Závěr

Dubové krájecí desky přinášejí do vaší kuchyně spojení krás přírody s moderní technologií. Vysoká odolnost a kvalita materiálů udrží elegantní vzhled vaší desky po desetiletí.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.