Nůž na pečivo Eduard
Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
- 10 let záruka
- Ušlechtilá německá ocel
- Precizní broušení
Špičková kvalita pro špičkové kuchaře
Dokonalý materiál, špičkové zpracování
Precizní práce s nožem je zážitek. Vychutnejte si ho při krájení čerstvého chleba i křupavých baget. Nůž Eduard jsme pro vás vyrobili z ušlechtilé německé oceli a ostří vybrousili do nejvhodnějšího úhlu tak, aby bylo krájení s ním dokonale přesné a snadné.
Námi používaná ocel má vysoký podíl uhlíku a chromu pro větší tvrdost a odolnost vůči korozi.
Perfektně vyvážený nůž
Než jsme nože pustili do světa, testovaly je desítky rukou. Něžné dámy i siláci – všem musel nůž Eduard padnout do ruky. Tak vznikl ideálně vyvážený nůž Eduard s ergonomickou rukojetí. Nůž, který dělá radost při krájení i vystavený na lince .
Vybavte svou kuchyň tím nejdůležitějším: spolehlivým a precizním nožem. Nožem Eduard, který navazuje na 100 let poctivé práce rodu Porkertů.
Parametry
Čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
Tvrdost čepele: HRC 55 ±2
Materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Délky čepele: 20 cm