Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Designové příbory Porkert

Stolování s noblesou. Tak zní heslo příborů Porkert. Seznamte se s příbory, které udělají z každého stolování nevšední zážitek.

O příborech Porkert

Již dávno neplatí, že příbory plní pouze svou praktickou funkci. Moderní příbory se staly nepostradatelnou součástí stolování a kromě funkční stránky mají také estetickou roli. Při výrobě příborů Porkert je dbán důraz na propojení kvalitních materiálů a originálních designů. Jsou vyrobeny ze špičkové nerezové oceli, která je odolná vůči korozi.

Při zpracovávání materiálu hraje roli každý detail, nakonec výsledné produkty prochází procesem precizního leštění. Porkert si zakládá na kvalitě a udržuje ji v takové podobě, kterou znaly naše babičky. Při správné péči vám tyto příbory vydrží sloužit dlouhá léta. Příbory jsou nabízeny v praktických sadách i jednotlivě. Každá sada obsahuje 6 lžící, 6 nožů, 6 vidliček a 6 dezertních lžiček. Díky přehlednému značení lze k sadám jednoduše dokoupit příbory samostatně. Příborové sady jsou dodávány v luxusním balení, hodí se jako dar k výročí, narozeninám či svatbě. Jestliže chcete někomu blízkému či sobě udělat radost, příbory Porkert mohou být správnou volbou. 

Jsou nabízeny ve třech unikátních designech. Příbory Emilie představují neokázalou eleganci. Na první pohled zaujmou liniemi, které vytváří harmonii. Díky svému designu dají vyniknout prostřené tabuli a zároveň ji krásně dozdobí. Příbory Eva  charakterizuje industriální jednoduchost. Jak již název napovídá - představují návrat k prostotě a jednoduchosti. Jednoduché linie kolekce Eva si zamilují ti, kteří dávají přednost čistému designu. Příbory Marianna jsou pojmenovány po matce zakladatele značky. Věřte, že s  touto sadou se každá večeře stane sváteční. Je určena pro všechny výjimečné okamžiky strávené nad dobrým jídlem. Prim zde hrají elegantní linie, které doplňuje jedinečný design nože, jehož rukojeť je pootočena o 90˚. 

Jak o příbory pečovat?

Před prvním použitím je potřeba příbory umýt teplou vodou se saponátem na nádobí. Po důkladném opláchnutí příbory pečlivě osušte. K osušení je ideální utěrka z měkkého materiálu, který nepouští vlákna. Není vhodné příbory nechávat volně uschnout, neboť kapky vody v kombinaci se saponátem mohou na příborech zanechat stopy. V rámci pravidelné péče platí, že byste na příborech neměli nechávat zaschnout zbytky potravin. Příborům uděláte nejlepší službu, když je krátce po použití umyjete. Některá jídla, jako například hořčice, marinády, zálivky a ovoce, obsahují agresivní kyseliny, které mohou nerezovou ocel poškodit. Včasným umytím zabráníte zasychání potravin na příborech, což vám ušetří práci a navíc tím prodloužíte životnost příborů. Odvděčí se vám pak nezměněným vzhledem po dobu desítek let.


Skladování příborů

Součástí péče o příbory je jejich správné skladování. Nesprávným skladováním se příbory mohou nenávratně poškodit. Pokud tedy chcete udržet příbory jako nové, zauvažujte nad vhodným uložením. Klasickým řešením jsou příborníky do zásuvky. Díky jednotlivým přihrádkám tyto organizéry dají uložení příborů řád. Další možností je skladování ve stojanu na příbory. Výhodou stojanu je, že vám usnadní prostírání. Každý u stolu si tak může příbory vybrat sám. Obzvláště praktickým řešením to může být v případě zahradních posezení a grilování. Vždy platí, že by příbory neměly být uloženy tam, kde budou vystaveny nadbytečné vlhkosti. Při skladování by se také neměly kombinovat příbory různých materiálů.


Značka Porkert je tady s vámi již od roku 1881 a kvalita jejích výrobků již byla prověřena napříč generacemi. Vyberte si z originálních sad příborů a dopřejte si jedinečný zážitek z každého jídla. 

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.