Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Příbory

Výběr příborů pro různé příležitosti

Mnohé události ve vašem životě zasluhují zvláštní pozornost a péči o detail. Správně vybrané příbory můžou přidat do této atmosféry zvláštní kouzlo. Pojďme se společně ponořit do světa příborů a objevovat, jak správný výběr může proměnit každou příležitost na nezapomenutelný zážitek.

Jak správně pečovat o nerezové jídelní příbory?

Péče o nerezové příbory není složitá, ale vyžaduje pozornost a správné postupy. V tomto návodu se dozvíte vše o pravidelné údržbě, čištění, odstraňování skvrn a leštění jídelních příborů. Staňte se odborníkem na péči o nerezové příbory a uchovávejte je v perfektním stavu.

Jak udržet lesk a odolnost Vašich příborů

Všichni jsme si užívali ten okamžik, kdy jsme poprvé vybalili nové jídelní příbory z nerezové oceli. Lesklé a bezvadné, vypadající jako malé klenoty na našem jídelním stole. Ale jak udržet tento oslnivý lesk a zajistit, aby naše jídelní příbory zůstaly odolné vůči každodennímu používání?

Prostá krása těší. Představujeme příbory Emílie

Příbory Emílie mají elegantní a jednoduchý design, který nekonkuruje vynikajícímu jídlu, ale umocní ho. Jsou určeny pro ty, kteří ocení nenápadnou krásu a chápou, že skutečným protagonistou každého jídla by mělo být samotné jídlo.

Designové příbory Porkert

Stolování s noblesou. Tak zní heslo příborů Porkert. Seznamte se s příbory, které udělají z každého stolování nevšední zážitek.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.