Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Prostá krása těší. Představujeme příbory Emílie

Zaměříme se na jedinečnou kombinaci krásy a jednoduchosti příborů Emílie. Věříme, že prostřený stůl je místem setkávání, radosti ze společného jídla a nezapomenutelných chvil.

Příbory Emílie mají elegantní a jednoduchý design, který nekonkuruje vynikajícímu jídlu, ale umocní ho. Jsou určeny pro ty, kteří ocení nenápadnou krásu a chápou, že skutečným protagonistou každého jídla by mělo být samotné jídlo. Jsou vyrobeny z nejkvalitnější nerezové oceli a pečlivě zpracovány podle našich standardů. Příbory Emílie jsou odolné a trvanlivé.

Příbory Emílie jsou jako šperk na kráse vámi připraveného pokrmu, který ho oživuje a dává mu dodatečný rozměr. Přítomnost těchto příborů na vašem stole znamená, že jste si dali záležet na každém detailu a že se o hosty staráte s láskou a péčí. Jsou tou správnou volbou pro ty, kteří chtějí prostřený stůl oplývající elegancí a jednoduchostí. Bez ohledu na to, zda jste domácími kuchaři, kteří si rádi užívají chvíle s rodinou, nebo profesionály, kteří dbají na kvalitu vybavení, příbory Emílie vám dodají ten správný šmrnc a přidanou hodnot.

Prostřený stůl pro přátelská setkání, sdílení požitků z jídla a vytváření nezapomenutelných chvil

Prostřený stůl je místem nezapomenutelných chvil, kde se rodina a přátelé setkávají, sdílejí radost ze společného pokrmu a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Je to symbol pohostinnosti a péče, kterou vyjadřujeme svým blízkým.

Příbory Emílie nejsou jen prostředky stravování, ale i symboly péče, vkusu a pečlivosti, kterou jsme vložili do přípravy našich pokrmů. Bez ohledu na to, zda jste domácí kuchaři nebo profesionálové, příbory Emílie vám pomohou vytvořit nezapomenutelné setkání u společného stolu.

Učí nás, že skutečná krása spočívá v jednoduchosti, a právě toto poselství je ztělesněno v každém kousku této výjimečné sady příborů. Jsou tu nejen proto, aby sloužily jako nástroje pro konzumaci jídla, ale aby zároveň zvýraznily jeho hodnotu. Když si připravíte vynikající pokrm, chcete, aby vynikl ve všech směrech – chuťově, vizuálně i hmatově. A přesně to dokážou příbory Emílie. Jejich skromná elegance nedominuje nad samotným jídlem, ale doplní ho umožní mu zazářit na všech smyslových úrovních.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.