Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Na co dbát při výběru příborů?

NA CO DBÁT PŘI VÝBĚRU PŘÍBORŮ?

Jídelní příbory jsou mnohdy v gastronomii opomíjeny. Jejich funkce je však jen těžce zastupitelná. Při výběru je potřeba zvážit hned několik kritérií. Pokusíme se vám objasnit, jak vybrat ty správné příbory, a proč se na nich nevyplatí šetřit.


Je sada příborů opravdu tak důležitá? Rozhodně ano! Mnohdy se zapomíná na to, jak jsou příbory podstatné. Přeci jen je to nástroj, který každý z nás vezme do rukou hned několikrát za den. V případě návštěvy restaurace jsou právě příbory tím, co nám o podniku leccos vypoví. Zpravidla příbory vidíme dříve než jídlo samotné a dojem z příborů může ovlivnit zážitek z celého pokrmu. Mnohdy nevědomky hodnotíme, zda není příborová sada z levného materiálu, jestli na ní nejsou škrábance, otisky či dokonce zbytky jídla. V takovém případě mohou příbory vyvolat negativní dojem z celého podniku. Sada příborů z kvalitních materiálů může naopak působit povzbudivě, kdy se host začne na objednaný pokrm těšit ještě více.


Při výběru příborové sady bychom rozhodně neměli šetřit při výběru použitého materiálu. K nejkvalitnějším patří sady příborů vyrobené z nerezové oceli. Příbory už dlouhou dobu nejsou pouze nositelem funkčnosti, ale vyznačují se také svým designem. Vybírat můžete z nejrůznějších stylů - od minimalistické jednoduchosti až po nadčasovou eleganci. Při výběru také berte v úvahu ergonomii. Příbory by měly být správně vyvážené a měly by vám padnout do ruky. Jen tak vám dopřejí dokonalý gastronomický zážitek.


Luxusní příborové sady můžete nalézt i v nabídce Porkert. Vyznačují se nadčasovým designem a prvotřídní kvalitou. Jsou vyrobené z ušlechtilé nerezové oceli, která zajistí, že vám budou příbory sloužit po mnoho let a stále budou vypadat jako nové. V nabídce se nachází jak velká sada příborů, tak jednotlivé příbory samostatně. Jsou nabízeny ve třech originálních designových kolekcích. Díky luxusnímu balení zaručeně potěší také jako dárek. Příbory, které udělají z běžné večeře nevšední záležitost? To jsou příbory Porkert.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.