Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Neotřelý způsob servírování s krájecí deskou Invi

Krájecí deska Invi je skvělým doplňkem do každé domácí i profesionální kuchyně. Je praktickým nástrojem pro krájení a servírování jídla, a zároveň esteticky působivým kouskem.

Vyrobená z prvotřídního dubového dřeva a hliníkového madla, zajišťující její pevnost, trvanlivost a ergonomii. Dubové dřevo je odolné a dlouhotrvající. Hliníkové madlo je lehké a snadno ovladatelné. Deska Invi má unikátní tvar pro krájení různě velkých potravin nebo elegantní servírování. Tvar desky přináší možnost atraktivního aranžmá jídel a zvyšuje jejich chuťový zážitek.

Funkčnost krájecí desky Invi

Krájecí deska Invi je praktickým a stylovým způsobem pro přípravu jídla a jeho servírování. Z desky můžete jídlo přímo servírovat a předvést tak svým hostům váš hotový pokrm. Desku lze využít i jako podnos pro různé pokrmy, které na desce budou působit chutně, stylově a originálně.

Závěr

Krájecí deska Invi je unikátním kuchyňským doplňkem se spoustou výhod a kreativního využití. Je ideální pro přípravu i servírování jídel s profesionální prezentací. S kombinací dubového dřeva a hliníkového madla je odolná a snadno se udržuje. Deska Invi poskytuje ideální prostor pro servírování a uchovávání jídla díky odolnosti dubového dřeva a lehkosti hliníkového madla. Je praktickým a krásným pomocníkem v kuchyni, který vám usnadní práci a vypadá skvěle.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.