Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Příbory, které v čase nestárnou

Příbory, které v čase nestárnou

Příbory jsou neodmyslitelnou součástí každého stolování a praktická sada příborů je nenahraditelnou součástí vybavení kuchyně. Volbu příborové sady není radno podceňovat, neboť právě příbory jsou to, co spolu s pokrmem dokresluje celkový zážitek ze stolování. Při výběru příborů bychom měli upřednostnit kvalitu před cenou, protože kvalitní příbory mohou výborně sloužit i několika generacím. Nezapomínejme také na design, který má při výběru svou roli. Nepěkné příbory dokáží snadno znepříjemnit dojem z kompletního stolování. Novou sadu příborů přeci jen nepořizujeme každý rok, proto se vyplatí zainvestovat do příborů opravdové kvality, které vydrží sloužit i několik desetiletí. Příkladem generacemi prověřené kvality jsou také příbory značky Porkert. Sady příborů Porkert vytvoří i z běžné večeře nevšední zážitek, dokáží každou večeř učinit sváteční. Jaké jsou přednosti těchto příborů? Jaký design bude pro vás ten pravý?


Příbory Porkert jsou vyrobeny ze špičkové německé oceli. Jedná se o materiál, který se snadno udržuje a je velmi odolný. Díky rezistenci vůči rzi se na povrchu příborů nevytváří póry, které by zachycovaly bakterie a umožňovaly jejich další množení. Materiál je hygienický, nepohlcuje pachy a poradí si také s kyselinami obsaženými v potravinách. Při výrobě je kladen důraz na každý detail. Základem výrobního procesu je precizní opracování materiálu a vyleštění výrobků do vysokého lesku. Jednou z předností příborů Porkert je propracovaná ergonomie, díky které příbory skvěle padnou do každé dlaně.


S ohledem na ergonomii byly nože zpracovány do dokonalého vyvážení a lžíce byly upraveny takovým způsobem, aby byly ideálně hluboké. Díky spojení kvalitních materiálů, optimální ergonomie a jedinečného designu si tyto sady příborů oblíbí i znalci etikety a stolování. Pokud hledáte dokonalou symbiózu designu, praktičnosti a dlouhé životnosti, příbory Porkert pro vás budou tou správnou volbou.

Porkert nabízí příborové sady ve třech různých designech, ze kterých si vybere opravdu každý. Jednotlivé sady se vizuálně liší, avšak mají společného jmenovatele v podobě elegance, která je typická pro tvorbu značky Porkert. Díky nadčasovému provedení se neokoukají ani po letech užívání.  Příbory Emilie lze charakterizovat jako neokázalou eleganci. Na první pohled nejvíce zaujmou dokonale vyváženou rukojetí. Tato sada příborů se hodí jak pro nenáročné všední stolování, tak pro doplnění svátečního prostírání. Díky jednoduchému provedení dají vyniknout pokrmu a nenápadně dozdobí prostřenou tabuli. Příbory Eva představují návrat k prostotě a jednoduchosti. Zamiluje si je každý, kdo dává přednost minimalistickému provedení. Vyznačují se čistými liniemi a zajímavou geometrickou kresbou. Právě jejich jednoduchý design dá vyniknout kvalitnímu zpracování příborů a předurčuje je k použití pro každodenní stolování. Příbory Mariana byly stvořeny pro všechny nezapomenutelné chvíle. Prim zde hrají elegantní linie, jejichž kombinace vytváří neobvyklý design. Zajímavým prvkem této řady je rukojeť nože pootočená o 90 stupňů. Příbory této sady jsou vhodné i pro náročnější stolování. Pokud si přejete cítit se u každého sousta výjimečně, příbory Mariana se o vše postarají.


Jelikož příborová sada nesmí chybět v žádné domácnosti, nabízí se jako ideální dárek. Zpravidla se příbory darují k příležitosti svatby či významného výročí. Ať už chcete udělat radost sobě či někomu jinému, příborové sady Porkert určitě nezklamou. Jsou bezpečně zabaleny v luxusním balení. Pokud chcete zakoupené zboží darovat, toto balení vám ušetří spoustu času a starostí. Kvalita výrobků Porkert je nezpochybnitelná, svědčí o tom i záruka 10 let. Pokud se rozhodnete darovat příbory Porkert, vězte, že díky špičkové kvalitě darujete výrobek, který může obdarovanému sloužit po generace. Stejně jako tomu bývalo za dob našich babiček.

 

Aby mohly příbory sloužit co nejdéle, je potřeba o ně adekvátně pečovat. Příbory z nerezové oceli jsou velmi odolné a je možné je umývat v myčce. Je však dobré brát v úvahu fakt, že v myčce se spojuje hned několik faktorů, které na materiál působí velmi agresivně. Spojení páry, vysoké teploty a solí může při častém působení ovlivnit vzhled příborů. Pokud chceme příbory udržet ve stavu, jako by byly stále nové, je vhodné umývání v myčce omezit či alespoň snížit teplotu mytí a množství solí i leštidel. Když už příbory do myčky dáme, je potřeba pohlídat, aby se příbory vzájemně nedotýkaly. V místech kontaktu se může vytvořit elektrický článek, který na oceli vytvoří černá místa. Tyto nevzhledné flíčky se z kovu dají odstranit jen stěží. Po umytí se nedoporučuje nechávat příbory v myčce doschnout. Je vhodnější je co nejdříve usušit a vyleštit.

Všechny příborové sady Porkert obsahují 24 kusů příborů, a to 6 vidliček, 6 lžící, 6 jídelních nožů a 6 dezertních lžiček. Je doporučeno vlastnit dvojnásobek počtu příborů k počtu členů v domácnosti. Pokud jsou v domácnosti i malé děti, je vhodné počet ještě navýšit. Jednou z výhod nabídky Porkert je možnost zakoupení jednotlivých příborů samostatně. Pokud tedy potřebujete o několik kusů příborů více, ale celou další sadu byste již nevyužili, můžete si pohodlně přiobjednat libovolný počet kusů jednotlivých příborů. Díky přehlednému značení produktů ihned víte, které příbory patří k vámi vybrané sadě. Přikoupením jednotlivých příborů získáte jistotu, že vám žádné příbory nebudou chybět a vše bude dokonale ladit. Ať už tedy hostíte malou či velkou skupinu, běžnou nebo sváteční večeři - na příbory Porkert se můžete vždy spolehnout.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.