Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Univerzální nůž nejen pro šéfkuchaře

NŮŽ NEJEN PRO ŠÉFKUCHAŘE: UNIVERZÁLNÍ NŮŽ EDUARD

Kvalitní univerzální nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Univerzální nože jsou charakteristické svou všestranností a širokým využitím. Jedná se o nože, které si snadno poradí s řezáním pečiva, krájením zeleniny i porcováním masa. Příkladem takového nože je nůž Eduard značky Porkert.


Univerzální kuchyňský nůž Eduard vám umožní zažít pocit, který milují všichni šéfkuchaři - krájení surovin pořádným nožem. Je charakteristický svou precizností, všestranností a spolehlivostí. Vyrábí se z ušlechtilé německé oceli, která obsahuje vysoký podíl uhlíku a chromu. Tyto prvky jí propůjčují větší tvrdost a odolnost vůči korozi. Ostří je vybroušeno do nejvhodnějšího úhlu ke krájení. Rukojeť je tvořena kvalitním leštěným plastem, který je velmi odolný a zároveň snadný na údržbu. Kombinace kvalitních materiálů a zvoleného výbrusu umožňuje dokonalé a snadné krájení.


Při výrobě nože byl kladen velký důraz na ergonomii. Nůž je správně vyvážený a padne do ruky každému - od statných siláků až po něžné dámy. Propojení ergonomie a kvalitních materiálů vám poskytne při krájení potřebný komfort. Nůž se vyznačuje nadčasovým designem a snadno se tak stane ozdobou vaší kuchyně.


Za kvalitu nože se vám zaručujeme. Nůž Eduard vám vydrží (minimálně) 10 let. Ani ty nejkvalitnější nože se však neobejdou bez občasného přebroušení a není tomu jinak ani v případě nože Eduard. Ne nadarmo se říká, že tupý nůž je více nebezpečný než nůž ostrý. Nabroušený nůž totiž řeže přesněji a při práci s ním zpravidla zacházíme opatrněji, krájíme s malou silou a netlačíme na něj. Čepel nože lze udržovat jako novou používáním ocílky. Díky ocílce snadno dosáhnete dokonale nabroušeného ostří během pár vteřin. 


Nůž Eduard je výsledkem poctivé práce trvající již několik generací. V případě kvality neděláme kompromisy a udržujeme ji v takové podobě, kterou pamatují naše babičky.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.