NŮŽ NEJEN PRO ŠÉFKUCHAŘE: UNIVERZÁLNÍ NŮŽ EDUARD
Kvalitní univerzální nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Univerzální nože jsou charakteristické svou všestranností a širokým využitím. Jedná se o nože, které si snadno poradí s řezáním pečiva, krájením zeleniny i porcováním masa. Příkladem takového nože je nůž Eduard značky Porkert.
Univerzální kuchyňský nůž Eduard vám umožní zažít pocit, který milují všichni šéfkuchaři - krájení surovin pořádným nožem. Je charakteristický svou precizností, všestranností a spolehlivostí. Vyrábí se z ušlechtilé německé oceli, která obsahuje vysoký podíl uhlíku a chromu. Tyto prvky jí propůjčují větší tvrdost a odolnost vůči korozi. Ostří je vybroušeno do nejvhodnějšího úhlu ke krájení. Rukojeť je tvořena kvalitním leštěným plastem, který je velmi odolný a zároveň snadný na údržbu. Kombinace kvalitních materiálů a zvoleného výbrusu umožňuje dokonalé a snadné krájení.
Při výrobě nože byl kladen velký důraz na ergonomii. Nůž je správně vyvážený a padne do ruky každému - od statných siláků až po něžné dámy. Propojení ergonomie a kvalitních materiálů vám poskytne při krájení potřebný komfort. Nůž se vyznačuje nadčasovým designem a snadno se tak stane ozdobou vaší kuchyně.
Za kvalitu nože se vám zaručujeme. Nůž Eduard vám vydrží (minimálně) 10 let. Ani ty nejkvalitnější nože se však neobejdou bez občasného přebroušení a není tomu jinak ani v případě nože Eduard. Ne nadarmo se říká, že tupý nůž je více nebezpečný než nůž ostrý. Nabroušený nůž totiž řeže přesněji a při práci s ním zpravidla zacházíme opatrněji, krájíme s malou silou a netlačíme na něj. Čepel nože lze udržovat jako novou používáním ocílky. Díky ocílce snadno dosáhnete dokonale nabroušeného ostří během pár vteřin.
![](/storage/app/uploads/public/5dc/2dd/c3a/5dc2ddc3af3ac811259831.jpg)
Nůž Eduard je výsledkem poctivé práce trvající již několik generací. V případě kvality neděláme kompromisy a udržujeme ji v takové podobě, kterou pamatují naše babičky.