Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Nože

Jak o nože pečovat a udržovat je v optimálním stavu?

Správná péče o nože je klíčová pro zachování jejich ostrosti, trvanlivosti a bezpečnosti. Přinášíme vám užitečné tipy, jak správně pečovat o své nože, aby vám sloužily co nejdéle. Nože jsou našimi pomocníky v kuchyni, a proto je důležité o ně správně pečovat.

Vykrajovací nůž. Malý, praktický a dokonale ostrý

V kuchyni je vykrajovací nůž neocenitelným nástrojem. Je dokonale ostrý a poskytuje precizní řezy, přinášející radost z práce. Tento malý, praktický nůž je nezbytnou součástí každé kuchyně. V tomto příspěvku se podíváme na vlastnosti, které ho dělají jedinečný.

Ergonomie a design. Komfortní a bezpečná manipulace s nožem

V domácí i profesionální kuchyni, hraje ergonomie a design nožů zásadní roli. Nejde jen o to, jak vypadají, ale také o to, jak se s nimi pracuje. Při výrobě nožů jsme se zaměřili na spojení komfortní manipulace s nožem, jeho ergonomií a desigem.

Cesta kuchyňských nožů od kamenných nástrojů po kovové čepele

Kuchyňské nože jsou neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. Jejich vývoj a historie jsou fascinující. Od primitivních kamenných nástrojů po moderní kovové čepele. Nože prošly dlouhou cestou, jež odráží technologický pokrok. Kvalitní nože umožňují přesné krájení a ovlivňují celkový zážitek z vaření. 

Vstupte do světa precizního krájení: Sada nožů Eduard s rovnou čepelí

Vstoupit do světa kulinářství je jako objevovat jedinečné gastronomické umění, které je tvořeno nekonečnou paletou chutí, vůní a textur. Sada nožů Eduard s rovnou čepelí je symbolem kvality, funkčnosti a stylu. Usnadňuje kulinářská dobrodružství a nabízí precizní řezy. Čepele jsou vyrobeny s důrazem na rovnost a ostrost.

Šikovnost zakřivené čepele: Sada nožů Vilém

Sada nožů Vilém kombinuje prvotřídní kvalitu, trvanlivost a skvělé provedení. Zakřivená čepel je charakteristickým rysem těchto nožů a přináší několik výhod při přípravě jídla pro profesionální i vášnivé domácí kuchaře.

Japonské nože santoku - to nejlepší pro šéfkuchaře?

Pod pojmem santoku se skrývají populární japonské nože té nejvyšší kvality a univerzálního využití. Proto jsou hojně rozšířené nejen mezi japonskými šéfkuchaři, ale i mezi nadšenci do gastronomie po celém světě.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.