Při nákupu zboží v hodnotě nad 1500,- Kč doprava zdarma.

Důvody, proč se vyplatí zakoupit nože v sadě

Chcete si pořídit nové nože a přemýšlíte, zda nože vybrat samostatně po jednom, nebo zvolit rovnou kompletní sadu nožů? Konečná volba sice zůstává na vás, my však doporučujeme sáhnout po jednom z námi nabízených setů: Eduard nebo Vilem. Zakoupení nožů v sadě totiž s sebou nese rovnou několik benefitů, které si popíšeme na následujících řádcích.

Všechny typy nožů ihned po ruce

Najdou se tací, kteří by si rádi sami zvolili, jaké nože si koupí, a pořídili je samostatně. Případně do své výbavy potřebují jen jeden konkrétní nůž. I to ale sada nožů vyřeší. Můžeme totiž s jistotou říci, že v sadě nožů žádný nůž nechybí, a spíše než dilema, který nůž zakoupit, vám přináší téměř neomezené možnosti a variabilitu při práci v kuchyni. 

Sady nožů jsou připravené stát se univerzálním kuchyňským pomocníkem, ať už potřebujete nakrájet velkou flákotu masa, tvrdou i měkkou zeleninu, křupavé pečivo, nebo například drobné bylinky. Po ruce vám bude vždy pět nožů od menších po větší, které jsou připravené nakrájet v podstatě cokoliv. Stačí jen sáhnout po tom pravém.

V sadě nožů Eduard získáte:

  • Velký kuchařský nůž Eduard (čepel o délce 20 cm)
  • Malý kuchařský nůž Eduard (čepel o délce 15 cm)
  • Univerzální nůž Eduard (čepel o délce 13 cm)
  • Nůž na pečivo Eduard (čepel o délce 20 cm)
  • Vykrajovací nůž Eduard (čepel o délce 9 cm)

Sada nožů Vilem obsahuje:

  • Velký kuchařský nůž Vilem (čepel o délce 20 cm)
  • Malý kuchařský nůž Vilem (čepel o délce 15 cm)
  • Univerzální nůž Vilem (čepel o délce 13 cm)
  • Nůž na pečivo Vilem (čepel o délce 20 cm)
  • Vykrajovací nůž Vilem (čepel o délce 9 cm)

Zakoupení sady nožů však s sebou nese ještě jednu velkou výhodu. V obou sadách nožů dostanete navíc i praktický a designový dřevěný blok na nože - materiál bambus. Držák je magnetický, tudíž na něj hravě uložíte všechny nože v sadě, aniž by se poškodily, ušpinily nebo otupily, jako tomu je v případě uskladnění v šuplíku. Díky minimalistickému a nadčasovému designu se celá sada nožů včetně dřevěného bloku stane vkusným doplňkem vaší kuchyňské linky.

Nejvyšší kvalita za výhodnou cenu

Pořídit si nože v sadě je samozřejmě výhodné také z finančního hlediska. Kompletní sada pěti nožů s držákem se zkrátka vyplatí mnohem více než nákup jednotlivých nožů a bloku samostatně. V případě našich dvou sad tak můžete ušetřit i v řádech několika stovek korun.

Sada nožů se navíc může stát originálním a praktickým dárkem pro vaše blízké. Vždyť co by profesionálního kuchaře i domácího nadšence do vaření potěšilo více než set moderních nožů té nejvyšší kvality, s nímž mohou precizně nakrájet, na co si jen vzpomenou. 

A právě kvalita v případě kuchyňských nožů Porkert hraje prim. Nože vyrábíme z ušlechtilé německé oceli a ostří brousíme tak, aby bylo krájení dokonale přesné a zároveň snadné. Ocel, která k výrobě nožů posloužila, obsahuje vysoký podíl uhlíku a chromu. Tyto látky přispívají vyšší tvrdosti a kromě toho také odolnosti vůči korozi. Jelikož víme, jak je důležité, aby nůž padnul dobře do ruky, soustředíme se také na tento podstatný parametr. Všechny naše nože jsou perfektně vyvážené a mají ergonomicky tvarovanou rukojeť. Proto budou při krájení pohodlné osobám s menší i větší dlaní.

Na obě sady nožů navíc získáte nadstandardně dlouhou záruku 10 let. Rodinná firma Porkert funguje už od roku 1881, proto víme, jak moc je nejen u kuchyňských nožů důležitá spolehlivost. Za našimi výrobky stojí roky poctivé práce i modernizace výrobních technik tak, aby produkty přinášely co nejlepší vlastnosti a pečlivé zpracování. Prohlédněte si naše sady nožů Eduard a Vilem a obdarujte sebe i své blízké vybroušenou kvalitou.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.